20.000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes GLS szállítás Magyarország területére!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/602-8300

Tisztító palack Univerzális+manom. 150 Psi

A manométerrel ellátott tisztító palack univerzálisan felhasználható, mivel alkalmas ipari, háztartási és autós klímarendszerekbe történő folyadékok (mosófolyadék, olaj, UV folyadék) bejuttatására. A készüléken a karos csap felől található csatlakozásra külső nyomást kötve nyomható ki a palackba töltött folyadék. A palack kimeneti oldalán található manométernek köszönhetően mérhető a palackhoz csatlakozó rendszer nyomása. A készlethez tartozó, az egyik oldalán tűszelepbenyomóval szerelt tömlő alkalmas lehet tűszelepekhez való csatlakozásra, míg a gumi végződéssel bíró pisztoly révén menettel nem rendelkező csövekhez is lehet csatlakoztatni a tisztító egységet. Az átalakító közdarab révén pedig autós rendszerekhez is hozzáilleszthető a tisztító készlet.

Nincs raktáron
15 084 Ft (11 877 Ft+ÁFA)
A vásárlás után járó pontok: 453 Ft
Részletek

A készlet tartalma:

  • 1 darab tisztító palack elzáró csappal és manométerre

  • 1 darab sárga 90 cm-es töltőcső (1/4” SAE 180° - 1/4” SAE 30° tűszelepbenyomóval)

  • 1 darab pisztoly

  • 1 darab átalakító (14"SAE jobb belső - 13mm)

Adatok
Cikkszám:
5483
Bruttó tömeg:
1,1 kg/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Povázai István
2021.07.19
Nagyon szeretnék használati útmutatót a készülékhez.
HIÁNYOLOM !!
Előnyök: Minden bizonnyal nagy előnyökkel járhat a nagy, nehezen mozgatható készülékekkel szemben. Mozgathatósága, helyfoglalás és hordozhatósága szempontjából.
Hátrányok: Hátrányokról nem tudok beszámolni, ugyanis még használni sem tudom.
Ma kaptam meg a készüléket, már használnám is, de HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ hiányában nem merem a csapot sem megnyitni rajta. Felül kétoldali kimenet van a palackon. Egyik felől az óra szerelve. A másik oldalán a másik kimenet egy csapon keresztül. A mosó tömlőt a pisztollyal mindkét kimenetre csatlakoztathatom. de melyikre tegyem? Ha egyikre teszem és megnyitom a csapot, mi történik a másik oldalon? ilyen részletek nagyon hiányoznak, hogy bátrabban vásároljak a még számomra ismeretlen, de vonzó termékből. A leírtak vonatkoznak minden termékre, amely termék használata tisztán nem átlátható!
Ha léteznének használati útmutatók az említett termékek mellé, 5 csillagos értékelést adnék!
Hasonló termékek