Termékek


Tisztító palack Univerzális+manom. 150 Psi
Tisztító palack Univerzális+manom. 150 Psi

A manométerrel ellátott tisztító palack univerzálisan felhasználható, mivel alkalmas ipari, háztartási és autós klímarendszerekbe történő folyadékok (mosófolyadék, olaj, UV folyadék) bejuttatására. A készüléken a karos csap felől található csatlakozásra külső nyomást kötve nyomható ki a palackba töltött folyadék. A palack kimeneti oldalán található manométernek köszönhetően mérhető a palackhoz csatlakozó rendszer nyomása. A készlethez tartozó, az egyik oldalán tűszelepbenyomóval szerelt tömlő alkalmas lehet tűszelepekhez való csatlakozásra, míg a gumi végződéssel bíró pisztoly révén menettel nem rendelkező csövekhez is lehet csatlakoztatni a tisztító egységet. Az átalakító közdarab révén pedig autós rendszerekhez is hozzáilleszthető a tisztító készlet.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Povázai István
2021.07.19 12:52
Nagyon szeretnék használati útmutatót a készülékhez.
HIÁNYOLOM !!

Előnyök: Minden bizonnyal nagy előnyökkel járhat a nagy, nehezen mozgatható készülékekkel szemben. Mozgathatósága, helyfoglalás és hordozhatósága szempontjából.
Hátrányok: Hátrányokról nem tudok beszámolni, ugyanis még használni sem tudom.
Ma kaptam meg a készüléket, már használnám is, de HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ hiányában nem merem a csapot sem megnyitni rajta. Felül kétoldali kimenet van a palackon. Egyik felől az óra szerelve. A másik oldalán a másik kimenet egy csapon keresztül. A mosó tömlőt a pisztollyal mindkét kimenetre csatlakoztathatom. de melyikre tegyem? Ha egyikre teszem és megnyitom a csapot, mi történik a másik oldalon? ilyen részletek nagyon hiányoznak, hogy bátrabban vásároljak a még számomra ismeretlen, de vonzó termékből. A leírtak vonatkoznak minden termékre, amely termék használata tisztán nem átlátható!
Ha léteznének használati útmutatók az említett termékek mellé, 5 csillagos értékelést adnék!