teszt szöveg

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Használat előtt győződjön meg a szivárgás mértékéről. A tömítőanyag csak apró szivárgást képes megszüntetni. A próba egy 5 perces vákuumon tartással lehetséges. Amennyiben az 5 perc alatt a mechanikus vákuummérő órán nem látható elmozdulás, a tömítő betölthető. Egyéb esetben feltételezhetően a szivárgási pont túl nagy a tömítő megfelelő működéséhez.
A tömítőanyag betöltésekor a klíma rendszer nem tartalmazhat hűtőközeget. Lehetőség szerint vákuumozott legyen a rendszer. Használat előtt néhány határozott mozdulattal rázza fel a palackot. Csatlakoztassa a gyorscsatlakozót a hűtőrendszer alacsony nyomás oldali csonkára. Függőlegesen és szeleppel felfelé tartva nyomja le a palack szelepét. A betöltés közben tartsa végig lenyomva a szelepet. A betöltés akkor kész, ha az átlátszó csövön már nem látható tömítőanyag áramlás. A betöltés végeztével engedje fel a szelepet és csatlakoztassa le a gyorscsatlakozót. A tömítő betöltés után végezze el a hűtőközeg betöltését. Ehhez használhat R134A hűtőközeget, vagy a Frigostar JÁRMŰKLÍMA TÖLTŐ KÉSZLET-et.
SZÜKSÉGES TÖMÍTŐANYAG MENNYISÉG
A megfelelő tömítő hatás érdekében a teljes flakon tartalma szükséges egy átlagos személygépkocsi klíma rendszerébe (400g - 1000g R134A töltet mennyiség).