20.000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes GLS szállítás Magyarország területére!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/602-8300

Hírek

2020.10.22 10:53

Újdonságok

Nemrégiben új termékkel bővült kínálatunk

A termék nem más, mint Fan-coil, melyet több méretben és teljesítményben is forgalomba bocsátunk.

 

A fan-coil, mint ventilátoros radiátor, és ventilátoros konvektor néven elterjedt

Egyszerűen szerelhető mivel 35-50°C nál nincs szükség nagyobb bemeneti vízhőfokra, így a megfelelően szigetelt műanyag csövekkel is megoldható a bekötése.

 Az általunk forgalmazott fan-coilok vékonyított (13cm vastagságú) BLDC motoros verzió mely csendes és költséghatékony, valamint társaihoz képes dekoratív, és így vállhat otthonunk díszévé is.

 

Az elektromos fogyasztása mindösszesen 10W mely jelen világunkban elenyésző.

A fan-coilok a radiátorokhoz és egyéb fűtőegységekhez képest jóval korszerűbbek és hatékonyabbak.

Legyen szó fűtésről vagy hűtésről, mindkettő megoldható vele. A ventilátornak köszönhetően a felfűtési, vagy lehűtési idő jelentősen csökken, így a kívánt hőmérséklet gyorsan elérhető.

A kivitelük 2 csöves mely vagy fűt vagy hűt ezáltal nekünk kell kiválasztani a hőközpontunkban, hogy   melyiket szeretnénk alkalmazni.

A tervezés során nem lehet figyelmen kívül hagyni Hűtés üzemmódnál cseppvíz, vagy kondenzvíz elvezetésére, és azt sem, hogy elektromos igénye is van a gépnek

A készülékek a falra szerelhetőek, vagy talpra rakhatóak mely a csomag tartalma.

 

 

 

 Valamint porszűrővel vannak ellátva, melyet időszakosan takarítani kell a megfelelő légáram biztosításának érdekében, továbbá a csomagban egy távirányító is található, melynek segítségével a helység másik pontjáról is kényelmesen állíthatjuk a berendezést.

 

 

 

 

A szűrő megfogja a por nagy részét, így az nem lebeg a levegőben csökkentve az allergia kockázatát.

Az üzemeltetéshez szükséges egy H-szelep vagy motoros elzáró szelep mely leállítja a keringést a  Fan-coilban. a szelepek nélkül is van lehetőség a működtetésükre, viszont a kényszeráramoltatás miatt a hőmérséklet túlszaladhat vagy alácsökkenhet az adott helységben.

 

A Fan-coilok beépített termosztáttal kerülnek értékesítésre, tehát arról már nem kell külön gondoskodni. A kijelzője érintő képernyős, és állíthatjuk rajta a ventilátor sebességét, az üzemmódot, a terelő lamellák irányát, valamint lehetőségünk van időzíteni a funkciókat.

 

A termosztát képes vezérelni az elzáró szelepet, valamint kommunikációs porttal is rendelkezik, ami segít a gazdaságos üzemeltetésben. A gazadaságos üzemeltetés alatt értjük a teljesítmény szabályozást és az időben történő leállítást, újra indítást.

 

A fan-coilok szinte bármilyen fűtő, hűtő egységekkel, hőközpontokkal használhatók például: gázkazán, hőszivattyú, napkollektor, elektromos kazán, vegyestüzelésű kazán.

Jelen készülékek maximális hőfoktűrése +3°-tól egészen +85°-ig terjed evvel bővítve a fűtőegységek széleskörű választhatóságát.

 

A Fan-coilok bekötése 1/2"-os csatlakozóval történik mely közelében találhat a légtelenítő szelep.

 

Összegzésképpen, az elektromos igény alacsony, a hőleadás magas, igényes kivitel, csendes működés,

por megfogás, egyszerű telepítés, modern kialakítás és kezelés.

 

A termék személyesen is megtekinthető a szatymazi üzletünkben, nyitvatartási időben.

Vissza