20.000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes GLS szállítás Magyarország területére!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/602-8300

1L és 2L palack csere szabályzat

Vrec-Co Kft. Palackcsere szabályzata

hatályos ettől a naptól: 2020-10-01

Tartalomjegyzék:

Palackcsere rendszerünk:

F-gáz engedéllyel rendelkező regisztrált vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk a nálunk vásárolt és érvényes nyomás próbával rendelkező 1L-es és 2L-es újratölthető palackok cseréjére. Személyes átvétel és saját járműveinken történő szállítás esetén biztosítjuk ügyfelelinknek a csere palack átadás lehetőségét. Az csere minden esetben a palack fizikai állapotának, a nyomáspróba érvényességének ellenőrzése után történik.

Hogyan működik?

A megtöltött hűtőközeg palackok átvételelekor szállító kollégánk átveszi öntől az üres cserepalackokat. Cserepalack esetén a hűtőközegek gondosan átvizsgált használt palackokba kerülnek betöltésre. A palack kezelés és  töltés elvei azonosak a nagyobb palackoknál sok éve kialakult és széles körben alkalmazott gyakorlattal.
Fontos! Technikai és jogi okokból csak a következő szállítási és fizetési módok esetén elérhető:

  • Személyes átvétel esetén készpénzben vagy bankkártyával
  • Saját autós szállítás esetén online bankkártyával, vagy előre utalással

 

 

Rendelés feldolgozása:

Rendszerünk minden cserepalackos hűtőközegre vonatkozó megrendelést egy speciális  kategóriába sorol függetlenül attól, hogy a rendelés tartalmaz e egyéb termékeket is. A kategória besorolás a fizetési és szállítási módok automatikus korlátozását vonja maga után. Csak az előző pontban részletezett szállítási és fizetési módok lesznek elérhetőek.

Megjegyzés: Van lehetőség ezen rendelések utólagos szétválasztására, de ez mindenképpen 2db súly alapú szállítási díjat eredményez, hasonlóan mint 2 külön rendeléskor. Rendelése szétválasztásához keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

 

 

Rendelés kiszállítása:

Lásd Gázfutár szabályzat.

 

 

Egyéb szabályok:

A fentebb ismertetett szolgáltatás jelenleg csak belföldi kiszállítási cím esetén elérhető.