20.000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás Magyarország területére!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/602-8300

Hűtőközeg palack újratöltés oldal

Vrec-Co Kft. Palack újratöltés szabályzata

hatályos ettől a naptól: 2019-08-01

Tartalomjegyzék:

Palack újra töltés rendszerünk:

F-gáz engedéllyel rendelkező regisztrált vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk a nálunk vásárolt és érvényes nyomás próbával rendelkező 1L-es és 2L-es újratölthető palackok töltésére. Az újratöltés minden esetben a palack fizikai állapotának, a nyomáspróba érvényességének ellenőrzése és vákuumozás után történik. Ezzel biztosított a megfelelő állapot és a lehetőség, hogy a palackba a kínálatban szereplő bármely hűtőközeg betölthető legyen.

Hogyan működik?

Webshop rendelését kérjük adja le saját palackba töltve jelöléssel. 
Fontos! Kollégáink minden saját palackos hűtőközegre vonatkozó megrendelést egy speciális  kategóriába sorolnak, melyről automatikus e-mail küldünk. Ezen rendelések kiszállítása csak a saját palackok újratöltése után történik meg, függetlenül attól, hogy tartalmaz e más termékeket is. Kérjük ezt a rendelés összeállításakor mindenképpen vegyék figyelembe.
Megjegyzés: Van lehetőség ezen speciális rendelések utólagos szétválasztására, de ez mindenképpen 2db súly alapú szállítási díjat eredményez, hasonlóan mint 2 külön rendeléskor. Rendelése szétválasztásához keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

Palackok küldése:

A rendelése leadása után kérjük az újratölteni kívánt palackokat küldje el / hozza be szatymazi üzletünkbe.

Szállítási név: Vrec-Co Kft.
Szállítási cím: 6763 Szatymaz, Kossuth utca 12

Fontos! Kérjük minden esetben a rendelésnek megfelelő mennyiségű palackot küldjön el számunkra. Nem áll módunkban raktározni a palackokat. A többlet palackokat minden esetben a rendeléssel együtt visszaküldjük.
Kérjük a pontos csomag azonosíthatóság érdekében a csomagba elhelyezni a kinyomtatott rendelés visszaigazolást, vagy egy kézzel/géppel írott lapot a következő adatokkal :
- Megrendelés száma
- Megrendelő neve
- Kapcsolattartó telefonszáma

Palackok érkeztetése:

A palackok beérkezését követően a kollégák elvégzik a palackok ellenőrzését és érkeztetését. Ennek megtörténtéről automatikus e-mail visszajelzést, vagy probléma esetén telefonos értesítést kap.
A vizsgálatunk alapján nem újratölthetőnek minősített palackokat minden esetben visszaküldjük a rendelésben megadott szállítási címre.
Az érkeztetés ideje 1-2 munkanap.

Palackok töltése:

A palackok érkeztetése után elvégezzük a vákuumozást és a rendelésben szereplő hűtőközeggel történő töltést.
Ennek ideje 1-2 munkanap.

Rendelés kiszállítása:

A töltést követően a teljes rendelést a következő munkanapon elindítjuk a rendelésben megadott szállítási címre, vagy átvehető lesz a rendelés szállítási módjától függően.

Egyéb szabályok:

Az azonosíthatatlan (rendelés szám nélkül küldött) palackokat az érkeztetési folyamatban kiszűrjük. Ez esetben nem történik meg az érkeztetés, a palackokat automatikusan visszaküldjük a feladó részére. A visszaküldés díjai megegyeznek a normál házhoz szállítás díjaival. A szállítási díjakról bővebben az információk oldalon tájékozódhat.

A fentebb ismertetett szolgáltatás jelenleg csak belföldi kiszállítási cím és házhoz kézbesítés esetén elérhető.