20.000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes GLS szállítás Magyarország területére!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/602-8300

Termék gyártás információk

Fontos önnek a minőség, a jó ár és a gyors szállítás?!

Számunkra is.

 

Az elmúlt néhány évben azon dolgoztunk, hogy partnereink számára egyszerre biztosíthassuk mindhárom feltételt. Örömmel tudatjuk önnel, sikerrel jártunk.

Megszerveztük azt az ellátási láncot, ami kis- és nagykereskedelmi partnereink számára is biztosítja ezen előnyöket. A vertikális integráció elvét követve megkerestük a legmegfelelőbb gyártó üzemeket, illetve szükség esetén létrehoztuk a teljes gyártósorokat. Partner választáskor különösen figyelmet fordítottunk a minőségirányítási rendszerekre és a gyártó üzem távolságára. Mára sikerült kialakítanunk egy olyan stabil láncot, ami képes biztosítani az említett előnyöket még egyedi ügyfél igények esetén is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megkereséseit elérhetőségeink egyikén.

Nagykereskedelmi értékesítés:

Vidács Gábor
gabor.vidacs [kukac] vrec-co.com
+36 30 718 5289

Kiskereskedelmi értékesítés:

Balogh Zoltán
info [kukac] vrec-coteam.com
+36 70 602 8300
https://www.vrec-co.hu

 

Klímaszerelési anyagok

 

Mi magunk is hosszú éveket töltöttünk klímaszerelésekkel. Tudjuk mennyire fontos a megfelelő klímaszerelési anyag. Sokat kutattunk és próbálkoztunk, amíg megtaláltuk a megfelelő termékeket.

Az alábbiakban felsorolt termékek vélhetően minden klímaszereléssel foglalkozó számára ismerősek lesznek, mivel évek óta értékesítjük ezen termékeket viszonteladó partnereinken és webshopunkon keresztül.

A cégcsoportunkon belüli gyártás és megbízható beszállító partnereink lehetővé teszik nagyobb mennyiségű rendelések esetén az egyedi igény szerinti termék összeállítások és csomagolások gyártását is.

Részletes információkat a termékekből az alábbi a termékekre kattintva találhat. Amennyiben további kérdése van, várjuk elérhetőségeink egyikén.

Hűtőközeg palackok

 

Vállalkozásunk első tevékenységei közé tartozik a hűtőközeg nagykereskedelem. A hosszú palack töltéssel és szállítással eltöltött évek tapasztalata, hogy a biztonság kulcsa a jó minőségű hűtőközeg palack. Partnereink segítségével sikerült az elmúlt néhány évben olyan cégcsoporton belüli gyártást kialakítanunk, ami egy helyen tudja biztosítani az alább felsorolt palackok gyors és rugalmas gyártását. Természetesen szigorúan betartva minden minőségi és minősítési kritériumot.

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén vállaljuk egyedi színű és különböző csap típussal ellátott palack gyártását is.

Részletes információkat a termékekből az alábbi a termékekre kattintva találhat. Amennyiben további kérdése van, várjuk elérhetőségeink egyikén.